Indretning

indretning

Indretning – der påvirker dit liv

Indretning i boligen kan du påvirke dit liv positivt eller negativt – eller er vi på tynd is her med den ide? Er det kun de gamle tossede kinesere, der opfandt akupunktur og zoneterapi, som også fandt på den slags idioti?

Det vides ikke – og det skal jeg ikke gøre mig klog på.

Men har du oplevet, at i nogle hjem føler du dig skidt tilpas? Nogle steder hvor der er mange ting på lidt plads, føler du dig måske lidt tung, mast i energien? Eller hjem med mørke vægge og lidt lys, hvor du bliver trist til mode? Eller har du prøvet et hus, hvor alt næsten er af glas, og du ikke føler, du kan falde til ro?

Uanset hvad du mærker eller ikke mærker – er det fakta, at vi bliver påvirket af vores omgivelser. Om det er farver, lys, mørke, ting eller musikken der spiller ud af højtalerne…så bliver vi konstant påvirket af omgivelserne. Derfor arbejder flere og flere hospitaler på at påvirke med farvevalg og indretning, da undersøgelser viser, at vi påvirkes af det hele – både psykisk og helbredsmæssigt.

Bliv bevidst om din boligs indretning

  • Har du mange ting på lidt plads – og hvordan ville det føles, hvis du kun havde lige det, du har behov for -og  intet mere?
  • Hvilke farver har du på dine vægge, og hvordan føles det i de forskellige rum?
  • Har du lys nok i din bolig – eller er der for mørkt? Eller har du måske for meget lys, så du savner lidt mere en hulestemning, hvor du kan trække dig tilbage mere roligt?
  • Hvad har du på dine vægge – vores underbevidsthed styrer 90 procent af vores liv – hvad fodrer du din underbevidsthed med i form af billeder og symbolik hver dag.
  • Står dine møbler som de har gjort de sidste 20 år– så spørg dig selv om dit liv ligner det samme – som for 20 år siden? og er det tid til forandring?
  • Hvordan er din tilstand når du træder ind i din bolig? Var du fuld af energi inden du trådte ind ad døren, så skal du måske se mere på din boligs påvirkning /indretning.

P.S. Jeg deler lige en hemmelighed med dig…vidste du at dit liv bliver lettere, når du får ryddet ud i ting, du ikke skal bruge. Det føles som om, du får smidt 20 kg af din bagage – og så er din energi en helt anden bagefter. Less is more!

God fornøjelse.

Sponsorer:  Gardin-Nyt.dk, Plissegardiner

Når indretning påvirker dig!