Din tilstand spejles

din-tilstand-spejles

Dit indre spejles i det ydre – hey er du crazy?

Din indre tilstand/humør spejler sig i den ydre verden – det er noget af en påstand, ik?! Lad os lige kikke det lidt efter….holder det? Jeg har ikke forskning med til påstanden hele vejen…meeen alligevel. Se nu her…..

Senarie 1:
Du står ud af sengen, din krop er lidt tung, Du kommer for sent til bussen og da du møder på arbejder, er der straks en kollega som vrisser af dig, du bliver irriteret, synes alle er lidt latterlige i dag, virkelig! Du opdager, at du tænker en masse negative tanker – eller også (mest sandsynligt) opdager du det slet ikke, for du har nemlig alt for travlt med at kikke udad, derude hvor det hele enten er godt eller skidt. Derude hvor folk er mega nederen. Tingene kører bare ikke, vel? og du er offeret, der må leve med de andre dumme mennesker – eller i hvert fald de irriterende af slangsen.

Senarie 2
En anden dag i dit liv. Du er nyforelsket og wow – det er sku’ gengældt. Skyen er højt oppe, og du flyder med ovenpå den, den er lyserød som candy floss – og alt føles fjerlet, ligesom du er om hjertet …sammen med din følelse af at være uovervindelig. Alle mennesker omkring dig er bare så imødekommende, og du synes alt er himmelsk…mennesker, dit liv, du smiler og solen skinner ud fra dig – og sender masser af positiv energi tilbage….wow en tilstand. Den samme arbejdsplads – de samme mennesker…men HELT anderledes. Verden er på denne dag bare en fantastisk sted at være …..

Så måske du har prøvet dette også, som jeg. Den ene dag er alt mega nederen for den næste at det hele er fantastisk?

Men hvorfor sker det og hvordan?

Hvad sker der med hjernen, når du er forelsket? Der foregår nogle processer, som hvis du er høj på kokain? processerne ser ud på samme måde. Når du er forelsket vil alle dine oplevelser af det ydre aktivere nydelsescentre i hjernen og vende oplevelsen til noget positivt. Derfor får du det der rosenrøde syn på den ydre verden.

Hvad tænker du så, der sker i hjernen, når du har en indre øv-dag. Alt det negative vokser og ses – og din energi i sig selv tiltrækker måske disse negative ting. Så hvis man skal tro mange oplyste mennesker .Så skal du altid kikke indad. Det er ikke let, men det virker. Alt drejer sig om tilstand, tilstand og tilstand. Derfra spejles alt i din verden.

Jeg har ikke hele forklaringen  og dette er kun for at vække dit syn på dig og dine omgivelser. Tynd teori, det bygger på – men se om det alligevel ikke passer. Tjek dig selv ud – hvad sker der? Kommer det indefra eller udefra. Du er lederen i dit eget liv – start indefra og se om ikke det ydre følger med….

Sponsor;  JJ Mechatronic. CNS fræser – cns fræsning. Kenjan, Hundeliner

Din tilstand spejles i den ydre verden – sandt eller falsk?