Derfor forsvinder forelskelsen

derfor-forsvinder-forelskelsen-i-parforholdet

Derfor forsvinder forelskelsen i parforholdet

Forsvinder forelskelsen i dit parforhold? – Henvendt til kvinder, der stadig ønsker kærlighed og amoriner i luften.

Har du oplevet par, hvor forelskelsen bare fortsætter og fortsætter? Det er få gange ik´? Men muligt er det.

Så lad os se på,  hvorfor du har hevet forelskelsen ud af parforholdet (eller din partner) med en sikker hånd.

Farvel til amoriner og ind med vrisne miner!

De fleste kvinder vil gerne bevare den der dejlige forelskelse, men hvorfor gør vi det så ikke bare? Altså bliver i den tilstand, hvor alt ved partneren bare er

chamerende,

tiltrækkende

og sødt. SÅ sødt!?

5 sikre veje til at suge forelskelsen ud af dit parforhold (som kvinde)

  1. Du kritiserer ham og har konstant fokus på, hvad han ikke gør. Psssst, han hungrer efter bekræftelse som mand. At du påskønner ham, ser hvor god han er. Lægger mærke til enhver ligge sød hensigt han har (selvom hensigten er sød udfra et mandesynspunkt – og måske langt fra din). Se det alligevel. Ros ham som du (sikkert) gjorde i starten.
  2. Du bliver fornærmet, hver gang han vælger at prioritere sine interesser eller venner. Sæt ham fri, det mest dræbende for et parforholds amoriner er at hive i ham hele tiden. Giv ham frihed og gør det hyggeligt, når han kommer hjem (drop negativitet) og nyd ham, så vil han have mere og mere lyst til også at prioritere dig.
  3. Du prioriterer ikke dig selv og har ikke høje tanker om dit værd. Få styrket dit selvværd, gør noget ud af dig selv, pas på dig selv. Ingen mand ønsker en udkørt kvinde, der slet ikke tager vare på sig selv. Sørg for tid til at dyrke dine interesser og selvpleje. Når du er glad og tilfreds med dig selv og din hverdag – er du bare mere attraktiv, som kvinde.
  4. Du har en tendens til at være lidt som hans mor. Det er en tendens, som nogle enkelte kvinder kommer til at falde i. I får en mønster, hvor seksualiteten hurtigt ryger af fløjten, fordi din mand ønsker en kæreste der beundrer ham – ikke en mor der er over ham. Det dræber al forelskelse.
  5. Du glemmer at kysse ham, kramme ham, nusse ham og sige kærlige ord. Manglende intimitet er den sikre måde at skabe afstand mellem jer. Hvis I glemmer at se hinanden dybt i øjnene og kysse i længere tid ad gangen, er det nemt at glemme de varme følelser – og forelskelsen vil være en vissen blomst imellem jer.

Kan du slet ikke finde nogle ting at være taknemmelig over ved din mand. Så skulle du måske tvinge dig selv til at finde 3 positive ting hver dag ved ham – og skrive det ned for dig selv (i første omgang).

Gør det i 21 dage, så skulle din hjerne være omprogrammeret til at have større fokus på de positive sider ved din partner.

Try it!

Du har alt at vinde…måske bliver du så forelsket i ham igen, at du selv bliver glad i låget af det.

Sponsorer: Bernic.dk, DIN Rail modulkasser

Derfor forsvinder forelskelsen i parforholdet! Få tips her til at vende tendensen….